Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΟΡΤΗ, ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΡΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΜΟΥΣΙΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ.


ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΚΑΙ...

...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο mvp ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ''FUNES'', ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ.. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.