Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Α1 ΠΕΛΛΑΣ: ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ = 1 - 2

Με σύμμαχο τον υπέροχο για ποδόσφαιρο, ηλιόλουστο καιρό, αναμετρήθηκαν την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καλής, η τοπική Νίκη με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Ο Αγώνας ήτανε ιδιαίτερα ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.
Το πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησε να προηγηθεί στο 7ο μόλις λεπτό με ωραίο σουτ του Χαρτομάνη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ θα μπορούσε να είχε και μεγαλύτερο προβάσισμα αν ήτανε ουσιαστικότεροι οι παίκτες της στο τελείωμα των φάσεων.
Στην επανάληψη οι οικοδεσπότες μπήκαν πολύ δυνατά και άσκησαν πίεση στην εστία του ΠΑΟΚ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58ο λεπτό με τον νεοεισελθόντα Καραγκιαούρη, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Κόκλη. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και μέσα σε πέντε λεπτά σκόραραν και πάλι και πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό με στημμένη φάση. Ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καρπάτσης πετάχτηκε στην καρδιά της μικρής περιοχής ο Πετρίδης (ή αλλιώς Ντάνης) και με ωραία προβολή σημείωσε το 1-2, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι η αποβολή του Γαργαλά των γηπεδούχων για φάουλ εκτός φάσης και κόκκινη που του έδωσε ο διαιτητής, ύστερα από υπόδειξη του δεξιού επόπτη γραμμών. Καλή η διαιτησία του αγώνα.
Σκόρερς: 0-1 στο 7ο ο Χατομάνης,
1-1 στο 58ο ο Καραγκιαούρης,
1-2 στο 63ο ο Πετρίδης
Κάρτες:
Νίκη Καλής: 17ο Καραβασιλειάδης Α. (κίτρινη), 54ο Ιγνατιάδης (κίτρινη),
83ο Γαργάλας (κόκκινη)
ΠΑΟΚ Γιαν.:83ο Τσαλμάς (κίτρινη)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος. Επόπτες: Σίπκας, Σγουρός
Συνθέσεις:
Νίκη Καλής (Δεμίρης): Δρενάφτσης, Γαργαλάς Α. (34 Καραγκιαούρης), Τάντης, Καραβασιλειάδης Α., Καραβασιλειάδης Η., Δεμίρης, Ιγνατιάδης, Γκάγκας (88 Μουζάκης), Κόκλης, Γαργαλάς Δ., Κάμτσης.
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών (Χαραλαμπίδης): Πόπης, Πατσαβούδης, Καρπάτσης (90 Πρέμτζης), Ντάλης, Βένος, Χαλεπούδης, Πετρίδης, Βέρα, Μούτας, Τσαλμάς, Χαρτομάνης.
Δηλώσεις προπονητών:
Νίκη Καλής-Μάκης Δεμίρης: Παλέψαμε το παιχνίδι και δυστυχώς για άλλη μια φορά χάνουμε από δικά μας λάθη. Παίξαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται δίκαια εκεί που βρίσκεται. Δυστυχώς για εμάς οι βαθμολογικές απώλειες συνεχίζονται και το κάθε λάθος μας στοιχίζει. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών-Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και το σημερινό με την ομάδα της Νίκης Καλής, ήταν πολύ δύσκολο και χρειάστηκε οι παίκτες μου να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Έχουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια εντός και θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το απόλυτο και να κρατήσουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.