Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ»

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στην Έδεσσα η εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του υπ. Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Παρόντες σε αυτή την Δυναμική πολιτική εκδήλωση ο Βουλευτής της ΝΔ Γ.Καρασμάνης, ο Νομάρχης Ημαθίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κ.Καραπαναγιωτίδης, ο (προπορευόμενος στις δημοσκοπήσεις) υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας Δ.Γιάννου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ι.Τσώτσος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Αργυρός, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Κ.Μπαρμπαγιάννης, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Α.Αντωνίου, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι (Ι.Ανδρίτσος, Μ.Ζωγράφου-Τσιαντάκη, Δ.Γαλαντάρης, Μ.Γρηγοριάδης, Μ.Καράμπελα, Π.Μελισσανίδης, Δ.Μπίνος, Α.Νουσηκύρου, Δ.Ταπαζίδης), υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τον κινηματογράφο «Μέγας Αλέξανδρος» δίπλα στο ιστορικό ρολόι της πόλης.

Τον Π.Ψωμιάδη προλόγισε ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης και έκανε και αναφορά στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών αναφέροντας: « Η Έδεσσα δεν θα παραμείνει μόνο μια πράσινη πόλη σε αυτό το ευλογημένο, φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον αλλά θα αποτελέσει το Κυβερνείο ανασύνταξης του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού των τοπικών μας κοινωνιών. Το νέο θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη θα μας επιτρέψει να προγραμματίσουμε και να σχεδιάσουμε την αξιοποίηση δύο μεγάλων κεφαλαίων που διαθέτουμε. Το ένα αφορά τον πλούτο των φυσικών και πολιτιστικών μας αναπτυξιακών πόρων. Το άλλο αφορά το πολιτικό κεφάλαιο του νέου Περιφερειάρχη, την πολιτική δύναμη της Κεντρικής Μακεδονίας όπως την εκφράζει και την χρησιμοποιεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ».

Πρίν ξεκινήσει την ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μια φίλη του συνδυασμού του έκανε δώρο μιά ποδοσφαιρική φανέλα με το όνομά του και το νούμερο ένα απο πίσω. Όταν την είδε ο Π.Ψωμιάδης, σχολίασε αστειευόμενος: « Εγώ δεν έπαιζα τερματοφύλακας, έπαιζα μπακ. Η μπάλα περνούσε, ο ποδοσφαιριστής δεν περνούσε. Έναν αγώνα έπαιζα, τρείς αγώνες ήμουν έξω.» και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης αφού έσπρωξε πιο μπροστά το βήμα με τα μικρόφωνα, ξεκίνησε λέγοντας: « Σεβαστέ Πάτερ, κάπου εκεί πάνω. Σε είδα. » Τότε ακούστηκε κάποιος από το πλήθος που τον διέκοψε ρωτώντας: « Που τον είδες; » και απάντησε αστειευόμενος και πάλι ο Π.Ψωμιάδης: « Εμείς οι Πόντιοι και στον... κ@λο μάτια έχουμε. Απλώς δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι... των διαφόρων κυβερνήσεων» και ξανα χειροκροτήθηκε θερμά. Και συνέχισε: « Θέλω να ευχηθώ, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αυριανό Δήμαρχο Έδεσσας τον Τάκη Γιάννου και σ’όλους τους συναδέρφους, για να φέρουμε όλοι την ξαστεριά και το χαμόγελο στον λαό της Πέλλας. Όλοι μαζί ενωμένοι την επόμενη ημέρα. » Ο Π.Ψωμιάδης σημείωσε ότι ο Θ.Θεοδωρίδης αποτελεί προσωπική του επιλογή για τη θέση του υπ. Αντιπεριφερειάρχη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πλούτο της μακεδονικής γης, σημειώνοντας ότι τον εντυπωσίασε η φυσική ομορφιά της ευρείας περιοχής της Άρνισσας και της Παναγίτσας.

Ανέφερε ότι επιθυμεί οι συνεργάτες του να προσφέρουν στον λαό και ότι δε θα δεχτεί όυτε αλαζονικές συμπεριφορές, ούτε καβάλημα καλαμών, ούτε κλειστές τις πόρτες. Η πόρτα του γραφείου τους θα πρέπει να είναι για όλους το ίδιο ανοιχτή, όπως είναι και του ιδίου τα τελευταία 30 χρόνια.

Στη συνέχεια ο Π.Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις των ημερών που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην κοινωνία. Έκανε επίσης αναφορά στους άξονες που θα κινηθεί ο συνδυασμός για την Πέλλα.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία και στον σημερινό Νομάρχη Πέλλας και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Καραμάνη, ο οποίος όπως σημείωσε είναι και φίλος του. Αλλά και στον Γιώργο Πασχαλίδη, επίσης υπ. Αντιπεριφερειάρχη σήμερα και πιθανόν επικεφαλή άυριο, μιάς και όπως είπε: « Ο κύριος Μπόλαρης ήρθε για να κάνει το αγροτικό του και να φύγει πάλι κάτω στην Κυβέρνηση. »

Τέλος, υπ. Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης προσκάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους στην κεντρική προγραμματισμένη εκδήλωση του συνδυασμού του, την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονική.

Δείτε και βίντεο με ρεπορτάζ από την εκδήλωση:


Υπάρχει και σελίδα υποστήριξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, στο κοινωνικό δίκτυο facebook: http://www.facebook.com/pages/THELO-KI-EGO-TON-PANAGIOTE-PSOMIADE-PERIPHEREIARCHE-KMAKEDONIAS/134310179942707

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.