Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΦΑΝΤΙΔΟΥ

Η Βασιλική Φαντίδου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1979 στην Σκύδρα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Γονείς της ο Αντώνιος Φαντίδης από το Ριζό, αγρότης στο επάγγελμα και μητέρα της η Θεοδώρα Δίσκου-Φαντίδου από την Άρνισσα. Είναι Πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου της Αθήνας και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με αντικείμενο την διοίκηση επιχειρήσεων, την διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και την ανάπτυξη δημόσιων πολιτικών.

Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στο ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, μεταξύ των οποίων ως διοικητικός υπάλληλος σε εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ως διοικητικό στέλεχος στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχων Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων ( Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. ), ως διοικητικός υπάλληλος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ομάδας Παραγωγών Πετριάς ( Α.Σ.Ο.Π. ), σε φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και στην ΔΕΗ Έδεσσας στον Τομέα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Είναι επιτυχούσα στον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 1/2007 από τον οποίο της έχει κοινοποιηθεί η πρόσληψή της στη ΔΕΗ – Γενική Διεύθυνση Εμπορίας.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι μέλος του Συλλόγου των Φίλων Προστασίας της Λίμνης Βεγορίτιδας.

Είναι φίλος του Συλλόγου των Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων.

Είναι μέλος του Συλλόγου της Πανελλήνιας Ένωσης Νομικών και Πολιτικών Επιστημών ( Π.Ε.Ν.Π.Ε. ).

Είναι ανεξάρτητη Συνεργάτης της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος ( Ε.Σ.Υ.Ε. ).

Στις Περιφερειακές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν.Πέλλας με τον συνδυασμό ‘‘Μέτωπο Ανάπτυξης’’ που έχει ως επικεφαλή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη και στον Ν.Πέλλας τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Καραμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.