Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ: «ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»

Την Έδεσσα θα επισκεφθεί απόψε στις 18.00 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Αλέξανδρος». Στις 16.00 ο κ. Ψωμιάδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Άρνισσα.

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα αναφερθεί στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και θα επισημάνει ότι ένας στους δυο Θεσσαλονικείς ζει με δανεικά, ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί να πληρώσει τη ΔΕΗ, ένας στους έντεκα Έλληνες ζει από τα συσσίτια και η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία υπολογίζεται στο 32%, που είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στη χώρα, μετά την Αθήνα.

«Και ο κ. Μπόλαρης», θα πει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, «έχει το πολιτικό θράσος να υπόσχεται στο πρόγραμμα που δημοσιοποίησε μόλις 18 ημέρες πριν τις εκλογές, την προστασία των φτωχών και των ανέργων, με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, αποκλειστικά για τη δημιουργία εντυπώσεων και φρούδων ελπίδων».

Μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνει «εμπόριο ελπίδας στις πλάτες των Μακεδόνων» και θα κατηγορήσει τον κ. Μπόλαρη ότι «ακολουθεί και αυτός πιστά τη γραμμή της κυβέρνησης που υπηρέτησε, της κυβέρνησης του μνημονίου, που προεκλογικά αποφάσισε να μοιράσει, στα λόγια, ακόμη 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ». «Της κυβέρνησης», θα προσθέσει, «που έχει αναβάλει για τις 15 Νοεμβρίου, την επομένη του δεύτερου γύρου των εκλογών, την ανακοίνωση του ελλείμματος και των νέων, ακόμη πιο σκληρών μέτρων που ακολουθούν».

Επίσης θα επισημάνει ότι σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση «αναζητείται αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια» και θα προκαλέσει τον ανθυποψήφιο του να αποκαλύψει τις θέσεις του για το «μεγάλο εθνικό μας θέμα, για τη Μακεδονία μας», για το οποίο μέχρι σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, θα αναφερθεί στις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού Πέλλας αλλά και στις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσω της νέας αυτοδιοικητικής πραγματικότητας που θα ξημερώσει μετά τις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Επίσης θα θεωρήσει ως προαπαιτούμενο την υλοποίηση έργων υποδομής που θα βοηθήσουν την Πέλλα να βγει από το τέλμα και να κερδίσει μια θέση πρωταγωνιστή στην Κεντρική Μακεδονία. «Η Πέλλα θέλει δουλειά και όχι λόγια. Από λόγια χορτάσαμε τόσα χρόνια» θα επισημάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.